Η Επίσκεψη του Νέο-Σουλτάνου στην Αθήνα…

“ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν’ ΑΓΙΑΣΩ”

…και η στάση της Ηγεσίας του Ελληνισμού

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης, τ. Υπουργός – Βουλευτής


Η επίσκεψη Ερντογάν υπερβαίνει κατά πολύ την επίσκεψη ενός ξένου Πρωθυπουργού στην Πρωτεύουσα του Ελληνισμού.

Ο πρώτος λόγος είναι η χρόνια Ελληνοτουρκική διένεξη και ο δεύτερος η στιγμή που αυτή γίνεται και όπως γίνεται.

Με τρία αεροσκάφη τις επόμενες 2 ημέρες, το Τουρκικό κλιμάκιο υπό τον “Σουλτάνο” του Νεο-Οθωμανισμού θα «καταλάβει» την Ελληνική Πρωτεύουσα τη στιγμή, όπου η Τουρκία «ανέρχεται» και η Ελλάδα «κατέρχεται» και στο Εσωτερικό τους και στο Εξωτερικό τους.

Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν περάσει και θα περάσουν από «40 κύματα». Αυτό όμως, το οποίο δεν έχει μέχρι τη στιγμής συμβεί και δεν πρέπει και στο μέλλον να συμβεί, είναι η υπογραφή της Ελλάδας κάτω από τα «κατακτητικά σχέδια» της Τουρκίας σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας και των Ελληνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων, μαζί βέβαια με την δραματική αποδυνάμωση και απαξίωση της Ελλάδας στο Εσωτερικό της και την Εξωτερική Παρουσία της Χώρας, η οποία πρέπει πάντα να παραμένει ισχυρή.

Όμως, αυτή τη στιγμή που πραγματοποιείται η επίσκεψη του νέο-Σουλτάνου του Νεο-Οθωμανισμού, που φιλοδοξεί – σε σύγχρονη εκδοχή – όσα οι πρόγονοί του είχαν αξιώσει στην τότε Ανθρωπότητα την εποχή που κυριαρχούσαν στην ευρύτερη περιοχή, όπου έλαμπε το Σουλτανικό Άστρο του Οθωμανισμού, αυτός που σίγουρα θα χάσει θα είναι ο σύγχρονος Ελληνισμός, ακόμη κι αν με την πολιτικο-οικονομική λογιστική της Παγκοσμιοποίησης μπορεί να πραγματοποιεί και κάποια τυπικά οριακά κέρδη σε τομείς όπως π.χ. Τουρισμός ή Συνεργασία απέναντι σε φυσικές καταστροφές κλπ.

Αυτό μαζί με άλλο 1 εκ. πρόσθετους ενισχυτικούς λόγους, είναι αρκετό προκειμένου να επιβάλει το «ΠΑΓΩΜΑ» για αυτή τη στιγμή του Συμβουλίου Συνεργασίας (γέννημα και εφεύρημα Τουρκικού εγκεφάλου που χωρίς καμιά καθυστέρηση υιοθετήθηκε από τους Έλληνες αρμοδίους!!!) προκειμένου εντωμεταξύ να καταβληθεί πραγματική προσπάθεια, για να αρθούν οι αμφισβητήσεις για τα Ελληνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα, τα οποία καθημερινά περιφρονούνται και καταπατώνται από τους Τούρκους Πολιτικούς και Στρατιωτικούς σε όλα τα “σημεία επαφής” ανάμεσα στις δυο Χώρες.

Οι πολιτικοί παρατηρητές της Ιστοσελίδας μας, σημείωναν με έμφαση ότι χωρίς τη στοιχειώδη εξασφάλιση παρομοίων προϋποθέσεων, κανενός είδους οικονομικο0κοινωνική Συνεργασία δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, αφού οι καθημερινές τριβές και επιθέσεις θα δημιουργούν το κλίμα αντιπαραθέσεως ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες θα βρίσκονται σε “συνεχή πόλεμο”, που θα διεξάγεται στη βάση των κοινωνικών και λαϊκών δυνάμεων και ανάμεσα σε ομάδες οι οποίες θα προτάσσουν από την οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας την προσωπική και συλλογική παρουσία και υπερηφάνεια, που δε θα είναι δυνατό να εγκλωβιστεί σε σχήματα Νέο-Οθωμανισμού, που για τους Έλληνες επιφυλάσσει ρόλο “Γιουσουφακίων” του.

Για αυτό, το αίτημα που διατυπώθηκε τις τελευταίες ημέρες για το «ΠΑΓΩΜΑ» της ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δεν είναι αυτή τη στιγμή μόνο φυσικό και εύλογο, αλλά είναι ιδιαίτερα αναγκαίο για να μην ανατροφοδοτούνται οι εχθροπάθειες των δύο πλευρών, οι οποίες αντί να αφαιρούν θα προσθέτουν λόγους “ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ”.

Εξάλλου, η εντύπωση που αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να σχηματιστεί σε βάρος της Ελληνικής πλευράς, πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί γιατί και εντός Ελλάδος και εκτός Ελλάδος – στην υπόλοιπη Υφήλιο – την εικόνα που δίνει είναι, ότι η ΑΘΗΝΑ υιοθετεί τη στάση του “Ραγιά”, που με σύνθημα “ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ” αναγνωρίζει το προβάδισμα της ΆΓΚΥΡΑΣ.