ΠΥΡ παντού – οχι για την ΚΑΘΑΡΣΗ αλλά για τη σωτηρία…

“ΦΩΤΙΕΣ” ΑΝΑΨΑΝ στα Κόμματα και στις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

…όσων είναι πραγματικά υπεύθυνοι

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης, τ. Υπουργός – Βουλευτής

Με προληπτικές επιθέσεις κατά των διαφαινόμενων αντιπάλων της Κυβέρνησης, που κατά την εβδομάδα που διανύουμε θα επιτεθούν κατά των Νομοσχεδίων της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και το Εργασιακό, ξεκίνησε και η νέα αυτή βδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να συναντηθούν τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, τα “δύο στρατόπεδα”, εκείνο που έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ των υποχρεώσεων του Μνημονίου και για αυτό θα προχωρήσει στην ψήφιση του Κυβερνητικού Νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό και αργότερα για το Εργασιακό, έναντι του άλλου, που απαρτίζουν εκείνοι που είτε από τη δεξιότερη πλευρά, είτε από την αριστερότερη πλευρά ετοιμάζονται να το απορρίψουν και να επιτεθούν κατά της Κυβερνητικής Παρατάξεως, η οποία θα προχωρήσει στην επικύρωση των όσων επιβάλει το Μνημόνιο στους τομείς της Ασφάλισης και της Εργασίας.

Έτσι ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως «άναψε φωτιές» και βιάστηκε να «τίναξε την μπάνκα στον αέρα», εξαπολύοντας με συνεντεύξεις του στο MEGA και στον ΑΝΤ1 επίθεση κατά του ΚΚΕ αλλά και στελεχών της ΝΔ, για διορισμούς προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος στελεχών της γαλάζιας διακυβέρνησης, στην Εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως κατήγγειλε ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως «ένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου του 2009, προκηρύχθηκαν 269 θέσεις για εξειδικευμένους επιστήμονες, με αποτέλεσμα η Εταιρεία από 73 υπαλλήλους έως τότε προεκλογικά, να έχει πάνω από 300 μετά τις εκλογές».

Πέραν των παράνομων προσλήψεων – σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης – από τα βιογραφικά των προσληφθέντων προκύπτει, όχι μόνο δεν είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες, αλλά δεν έχουν ούτε καν τα στοιχειώδη προσόντα για την εκτέλεση του έργου που τους ανατέθηκε.

Στην επίθεση του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως για όσα συνέβησαν στην ΑΓΡΟΓΗ την εποχή που Υπουργός Γεωργίας ήταν ο κ. Χατζηγάκης, ο ίδιος απάντησε με κατηγορία για χαριστικό διορισμό της κόρης του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως στη Βουλή, της οποίας αποτέλεσε υπάλληλο.

Από τα πυρά του κυρίου Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως δε γλίτωσε ούτε το ΚΚΕ. Αναλυτικά σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στα ΝΕΑ την 3η Ιουλίου 2010, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων «ήταν σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από το ΚΚΕ, ήθελαν έναν νεκρό».

Η απάντηση του ΚΚΕ ανέφερε ότι «γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς», που με κυπατζίδικη φρασεολογία επιτίθενται κατά του Κουμμουνιστικού Κόμματος, προκειμένου να κάμψουν τις κινητοποιήσεις του.

Οι πολιτικοί παρατηρητές, οι οποίοι σχολιάζουν τις εξελίξεις στις ιστοσελίδες μας παρατήρησαν ότι όσο προχωρούν οι μέρες από την ώρα Χ, που υπεγράφη από την Ελλάδα με το “Μηχανισμό Στήριξης” το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Συνεργασίας με την Ελλάδα, τόσο και ανάβουν παντού φωτιές με λογιών-λογιών προσχήματα, αφορμές και αιτίες και με διάφορες πραγματικές ή και τεχνητές βάσεις αλληλοεπιθέσεων και συμπλοκών, που αποβλέπουν στο να καλύψουν με τον “κουρνιαχτό που σηκώνουν” τους πραγματικούς σκοπούς κάθε πλευράς και να απομακρύνουν τις σκέψεις των πολιτών από την πραγματική αιτία, που βρίσκεται πίσω από όλα όσα έχουν συμφωνηθεί και προωθούνται και τα οποία με την ευθύνη όλων των εμπλεκομένων πλευρών προχωρούν ουσιαστικά στον “ηθικό και πολιτικό αφοπλισμό” του Πολιτικού Συστήματος και των Μηχανισμών Άμυνας και επιβίωσης του Τόπου και του Πολιτεύματος, δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές αυτού του παράλογου σκηνικού, ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά και μόνο για το “πολιτικό σαρκίο” τους, αδιαφορούν εάν και κατά πόσο με αυτή τη συμπεριφορά ρίχνουν στο ΠΥΡ και ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ερείσματα του σημερινού πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού status quo.

Το σύνθημα της στιγμής ήταν και μένει «Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ» και «ΠΥΡ ΠΑΝΤΟΥ» για να σωθούν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.


Advertisements