Τάχα ποιος από τους 3 είναι …

Η «ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ» του 3ημέρου δεν έλυσε τον «ΓΡΙΦΟ»

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ για ΠΟΙΟΝ μιλάει ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ

…. ο συνομιλητής του Ζαν Κλοντ Γιουνκερ?

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Τις 3 προηγούμενες ημέρες από σήμερα και από τις δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όλοι ανεξαίρετα ρωτούσαν και διερωτώντο ποιος τάχα μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός – συνομιλητής του.

Και τα 3 ονόματα των Πρωθυπουργών της ύποπτης περιόδου «έπαιξαν» στην «Τυφλόμυγα», που ξεκίνησε αυτοστιγμεί.

Όμως τελικά από τον ίδιο προσωπικά κανένας δεν εισέπραξε μια κατακάθαρη απάντηση. Εκπρόσωπός του μίλησε για Δημόσιες δηλώσεις – όχι συνομιλίες – του Έλληνα Πρωθυπουργού. Για αυτό συνοψίζοντας οι εφημερίδες έγραψαν στο ρεπορτάζ (ίδε ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της Δευτέρας 11-10-2010) τα παρακάτω :

Σε μια έκρηξη αυτοκριτικής ο Πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ομολόγησε ότι η Ε.Ε. γνώριζε το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδας εδώ και χρόνια, αλλά σιωπούσε. Η Γερμανία και η Γαλλία διότι κέρδιζαν δις από τις εξαγωγές τους προς τη Χώρα μας. «Έκπληκτος», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Τρισέ. Αναταραχή προκλήθηκε στην Αθήνα με τις διαψεύσεις από Σημίτη και Καραμανλή για τη φερόμενη ως φράση του Γιουνκέρ, ότι Έλληνας Πρωθυπουργός του είπε πως δοικεί μια διεφθαρμένη χώρα. Ο εκπρόσωπος του Γιουνκέρ διευκρίνισε για λογαριασμό του, ότι επικαλέστηκε δημόσιες δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου.

Δηλαδή ο απλός ΄Ελληνας πολίτης πρέπει να καταλάβει δυο απλές αλήθειες που κυκλοφορούν στα σαλόνια της Elite των Βρυξελλών (ανάμεσα στην οποία συγκαταλέγονται και οι Έλληνες Πρωθυπουργοί).

Πρώτον, ότι όλοι από τότε γνώριζαν ότι η Ελλάδα θα οδηγείτο ως «πρόβατο επί σφαγή» σε καθεστώς υποτέλειας και το αποδεχόντουσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο «club» των αποφάσεων και

Δεύτερον, ότι όλοι μας θεωρούσαν – όλους μας – βαθιά «διεφθαρμένους» και για αυτό άξιους της εσχάτης των ποινών . Των ποινών του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις, μετά από τα πιο πάνω καλούν τον απλό ΄Ελληνα πολίτη – που αυτοί τον θεωρούν πάντα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ – να βγάλει τις αναγκαίες αποφάσεις και να πάρει από δω και πέρα την αντίστοιχη στάση.

Και αυτό να το δείξει και να το αποδείξει με «αδάμαστο» φρόνημα, καθαρή σκέψη και κατακάθαρη πράξη. Και να’ ναι βέβαιος ότι όλοι ανεξαίρετα θα το μετανοιώσουν πικρά.

Advertisements