Πρώτα στην ΗΤΤΑ και την ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ…..

ΠΟΥ ΠΑΜΕ????

…. πριν από την άνοδο στη ΝΙΚΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Μια βδομάδα πριν (την 1η Νοέμβρη 2010) από την 7η Νοέμβρη, με τη συμμετοχή ενός πράγματι τρομερά μεγάλου αριθμού ανθρώπων από όλο τον Πλανήτη, οι Έλληνες προχωρούσαν σε τρελούς πανηγυρισμούς, γιατί – έτσι έλεγαν προς όλες τις κατευθύνσεις – στον 28Ο Κλασικό Μαραθώνιο, που έγινε εκείνη τη μέρα ΝΙΚΗΣΑΝ, αφού η συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε και τις πιο τρελές ελπίδες τους για συμμετοχή στον αγώνα ανθρώπων από όλη την Υφήλιο (15.861 ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ).

Όμως ούτε μια στιγμή αυτό το γεγονός δεν διέγραψε την μελαγχολία τους, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τους, αφού και στα χείλη του τελευταίου παιδιού ή γέροντα, υπάρχει το εναγώνιο και αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα «ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ και ΠΟΥ ΠΑΜΕ»????

Σήμερα, λίγες μέρες μετά από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για τη δημιουργία μόνιμου Μηχανισμού στήριξης των Οικονομιών των Χωρών – Μελών της Ευρωζώνης, που αντιμετωπίζουν Δημοσιονομικά προβλήματα, αλλά και για αυστηροποίηση των κυρώσεων προς τις χώρες αυτές, στην Ελλάδα η αναμμένη «κόντρα» ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις, που την εκπροσωπούν, αλλά και στις ομάδες ατόμων και συνόλων ή παρεών, ζητά εναγώνια απάντηση για το τι είναι ή τι θα ακολουθήσει τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, αμέσως μετά, αλλά και μεσομακροπρόθεσμα, μέχρι το απώτερο μέλλον της Χώρας.

Οι απαντήσεις που δίνονται κινούνται πρώτον ανάμεσα στο πρόωρες Εθνικές Εκλογές ή τίποτε παρόμοιο προς το παρόν και δεύτερο χρεοκοπία ή ελεγχόμενη χρεοκοπία, μέχρι το 2020.
Βέβαια υπάρχει και ένα τρίτο … η έξοδος από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η διαφυγή από την ΤΡΟΙΚΑ.
Όμως επειδή είναι και το δυσκολότερο, για αυτό δεν θα το απαντήσουμε τώρα. Δεδομένου ότι δεν επίκειται. Για τώρα πρέπει να απαντήσουμε τι ακολουθεί την ψήφο της επομένης Κυριακής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ψήφος της επόμενης Κυριακής είναι κρίσιμη, αν και δεν αφορά τίποτε άλλο, παρά την εκλογή Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που σημαίνει σε γλώσσα άλλων εποχών… ΕΚΛΟΓΗ «ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ». Αλλά οι ανάξιες Ηγεσίες του Τόπου, έχουν περιπλέξει τα πράγματα. Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πολιτική τάξη της χώρας, για την οποία κανένας απολύτως Έλληνας δεν είναι περήφανος – σωστότερα όλοι ντρέπονται – έχει οδηγήσει σε αυτού του είδους την «ελεεινή και τρισάθλια» κατάπτωση και παρακμή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι Έλληνες πολίτες, αφού οικτίρουν εαυτούς και αλλήλους για το «ελεεινό μεγαλείο», που κινείται ανάμεσα στην «απογείωση» της Ελληνικής υπερηφάνειας, που ποτέ στο παρελθόν των 2.500 ετών δεν υπήρξε παρόμοια, και την «κατάπτωση» στην παρόμοια αναξιότητα, που ομοίως ποτέ στο παρελθόν δεν αφορούσε τον Ελληνισμό, πράγμα για το οποίο εκείνο το εναπομένων κομμάτι των φιλότιμων Ελλήνων, έχουν τάξει στον εαυτό τους να παλέψουν από τώρα και μετά για την ανόρθωση του Γένους, που βρίσκεται στην κυριολεξία στο «τελευταίο σκαλοπάτι της κατάπτωσης», εξαιτίας των ανάξιων που σήμερα οδηγούν τα βήματα των Ελλήνων στην ανυπαρξία, την εξαφάνιση και την περιφρόνια.

Οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις, απαντώντας στο ερώτημα αυτής της εγγραφής «ΠΟΥ ΠΑΜΕ» ??? , απαντούν ότι χωρίς καμιά αμφιβολία συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε με τα τελευταία βήματα του δρόμου της παρακμής και της καταφρόνιας, αλλά μετά ταύτα ακράδαντα πιστεύουν ότι θα βρει το Γένος τη δύναμη να απαντήσει και να ξανά αναζητήσει την αναγέννησή του, παραμερίζοντας τη σήψη και διάλυση με την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση, που θα μπορέσει να αναζητήσει και να βρει τη δύναμη και το δρόμο του στις παραδόσεις των 2.500 χρόνων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, που όταν περνούσαν οι ώρες της πτώσης και της αθλιότητας ανέτελλαν ώρες ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ.

Advertisements