Η ΑΜΥΝΑ του ΕΘΝΟΥΣ αποτελεί ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ……

ΕΒΡΟΣ : ….η «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» της ΕΛΛΑΔΑΣ ???

για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ της “ΑΛΩΣΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ” !!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Εξακολουθητικά μηνύματα και ειδήσεις από την Μεθόριο της Ελλάδας με την Τουρκία, μιλούν για συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών από όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρανομαστή το Θρήσκευμα. Είναι όλοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Είναι όλοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

Οι πιο πάνω ειδήσεις που συνεχίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα ασταμάτητα, δεν αποτελούν φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Είναι η ανελέητη πραγματικότητα, μέσα από την οποία μεταμορφώνεται η Ελληνική Πατρίδα σε “Πύργο της Βαβέλ”.

Οι Αρχές του Έβρου που ζουν καθημερινά την εικόνα αυτής της «εισβολής», η οποία αποτελεί πραγματική “πλημμυρίδα” από Πολυεθνικές πηγές, αριθμεί καθημερινά πολλές χιλιάδες λαθρομεταναστών – στη συντριπτική όμως πλειοψηφία τους όμως Μουσουλμάνων – έχουν κάνει τις Αρχές να σηκώσουν τα χέρια γιατί είναι εντελώς αδύναμες και ανεπαρκείς να υποδεχθούν και να κατατάξουν τα ακατάσχετα στίφη και τις ασταμάτητες ορδές των λαθρομεταναστών, που δια των Τουρκικών συνόρων διασχίζουν την Ελληνική Μεθόριο… “έτοιμοι να παραδοθούν” για να διεκδικήσουν όμως αμέσως μετά – γιατί είναι κατάλληλα «δασκαλεμένοι» και προετοιμασμένοι – ….τα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους. Δηλαδή την ασύδοτη και ανέλεγκτη ελευθερία τους για υπονόμευση του Ελληνικού Έθνους.

Είναι εντυπωσιακό ότι οι πιο πάνω λαθρομετανάστες μπαίνουν από τα σύνορα του Έβρου και πηγαίνουν πρόθυμα … να παραδοθούν …..στους φρουρούς της Frontex, όπου όμως στη συνέχεια αμέσως μετά επιδεικνύουν τη φωτοτυπία των άρθρων της Νομοθεσίας – οδηγίες της Ε.Ε – που συνήθως κρατούν σε ζελατίνα και όπως είναι φυσικό αναμένουν το «άσυλο» και την περίθαλψη, που όπως πιστεύουν θα πρέπει δικαιωματικά να τους παραχωρηθεί. Και τους παραχωρείται αφειδώλεφτα και απονήρευτα. Αλλά αυτό ακριβώς και αποτελεί την “πυρίτιδα” της “ΆΛΩΣΗΣ” της Ελλάδας.

Βέβαια κανένας από τους λαθρομετανάστες δε φοβάται τη διαδικασία της επανεισδοχής, γιατί από την άλλη μεριά η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι στη σατανική σύλληψη της εισβολής στην Ελλάδα των αναρίθμητων Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών – κατακτητών, κανένας δεν αναπτύσσει Αντίσταση.

Οι λαθρομετανάστες γνωρίζουν ότι από την στιγμή που η Αστυνομία τους καταγράψει – έστω ως παράνομους – και τους χορηγήσει το χαρτί της παραμονής, βρίσκονται υπό προστασία και μετά την παρέλευση 1 μηνός κατά τον οποίο κρατούνται σε ελεγχόμενες από τις Ελληνικές Αρχές χώρους, αφήνονται ελεύθεροι, αφού πιο μπροστά έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στην Αθήνα.

Οι περισσότεροι από τους εισερχόμενους από την «πύλη του Έβρου» λαθρομετανάστες – εκπολιορκητές της Ελλάδας, προέρχονται από όλη τη Β. Αφρική, Μαρόκο, Τυνησία, Λιβύη και λοιπή Αφρική, που περνάν στην Ασία με προορισμό την Ελλάδα, που έχει μείνει πια “μόνη πύλη εισόδου” προς την Ευρώπη, αφού εδώ και καιρό έχουν κλείσει οι πόρτες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Η κατάσταση που βιώνουν στον Έβρο οι Αρχές, αλλά και οι κάτοικοι είναι τραγική, γιατί η αδυναμία ανάπτυξης οποιασδήποτε τοπικής αντίστασης απέναντι στο φαινόμενο της “καταλήψεως εκ των έσω” από μέρους των Μουσουλμάνων της Ελλάδας, είναι δεδομένη εάν συνεχιστεί χωρίς αντίσταση.

Μετά τα πιο πάνω είναι φανερό ότι πριν περάσει πολύς καιρός θα έχει καταληφθεί ολόκληρη η Χώρα από λαθρομετανάστες, δεδομένου ότι στο «Σχέδιο Άλωσης» δεν αναπτύσσεται καμία αντίσταση, ούτε υπάρχει κανενός είδους ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, από τη στιγμή, που η καρδιά του Εθνικού Κέντρου δεν αναλαμβάνει με επιστράτευση όλων των Δυνάμεων, να σταματήσει το φαινόμενο με «Σχέδιο» στο Εσωτερικό και Εξωτερικό, που θα αναπτυσσόταν συστηματικά, προκειμένου τα κύματα των νέων παράνομων μεταναστών να ανασχεθούν από ολόκληρο το Έθνος.

Οι πολιτικοί παρατηρητές που από καιρό σημειώνουν τις ενστάσεις, αντιρρήσεις και εναντιώσεις τους, στην παθητικότητα με την οποία διάφορες «ELITE’S» της Χώρας, αντιμετωπίζουν το φαινόμενο, θεωρούν ότι πλέον ότι όλοι οι Έλληνες που αντιλαμβάνονται τα πιο πάνω, πρέπει να πάσχουν και να ανησυχούν γιατί κάτω από τις σημερινές συνθήκες η Ελλάδα εκπολιορκείται από κείνες τις Δυνάμεις, που έχουν ως Σχέδιο την «κατάληψη εκ των έσω» της Χώρας μας, μέσα από την «πλημμυρίδα» των ξένων μεταναστών – ιδιαίτερα των ξένων Μουσουλμάνων μεταναστών – που όχι μόνο θα μείνουν αναφομείωτοι, αλλά και με μαθηματική ακρίβεια θα συγκρουστούν αργά ή γρήγορα με το γηγενή πληθυσμό, ο οποίος έστω δια αυτό-οργάνωσης θα αντιδράσει.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο μάλιστα και με απών το Κράτος και τους Θεσμούς του, οι οποίοι παθητικά αντιμετωπίζουν το μέγιστο κίνδυνο, εκδηλώσεις σαν εκείνες που διοργανώθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα των Αθηνών είναι προορισμένες να σπέρνουν αντί την κατανόηση και την αλληλο – ανοχή, την δυσπιστία, τη διαμάχη και τον εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στις διάφορες ομάδες των Ελλήνων. Για αυτό οι άρχουσες Elite’s ή θα πρέπει να αναπτύξουν Σχέδιο Αντεπίθεσης στο Σχέδιο Εκπολιόρκησης και Άλωσης της Ελλάδας, ή τουλάχιστον να αποφεύγουν κινήσεις προβοκαρίσματος, που διαστέλουν και διχάζουν τους Έλληνες, που πρέπει κάτω από τις σημερινές συνθήκες να παραμείνουν ενωμένοι και α -δίχαστοι, για να αντιμετωπίσουν τα επίβουλα σχέδια των “δαιμόνων” της κερδοσκοπίας και της ανθρώπινης αλληλο – σφαγής, χάριν του ΄Αγριου Καπιταλισμού.

Τέλος οι πολιτικοί παρατηρητές παρατηρούσαν ότι δεν είναι πολύς καιρός από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου με σημαία του “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” έγραφε μία νέα Εθνική Εποποιϊα, που κατέταξε τη Χώρα στη χορεία των Ανεπτυγμένων Ευρωπαϊκών Κρατών και την έφτασε στον “σκληρό πυρήνα” της Ευρώπης, με αυτό το “φλάμπουρο” και με Αγώνες και θυσίες των νέων Ελλήνων, ενώ σήμερα στην εποχή των “Επιγόνων” και διαδόχων του εξ’ αίματος, έχουμε βρεθεί σε κατάσταση που κάθε μέρα και πιο πολύ διερωτώμεθα εάν και κατά πόσο η Elite’s της Ελληνικής Κοινωνίας – κόντρα στη θέληση και τη ψυχή του Έθνους – επιδιώκει με πράξεις και παραλείψεις της να οδηγηθούμε σε μία κατάσταση που το μόνο που θα της πρέπει θα είναι ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Advertisements