Το ντόμινο των ΦΙΑΣΚΩΝ εξακολουθεί….

SIEMENS : H ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ … ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

… εάν συνεχιστεί η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ είναι δεδομένη!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Μια νέα πράξη φαρσοκωμωδίας αυτή με θέατρο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, παίχτηκε χθες.

Αφορούσε την επιλογή Πολιτικών προσώπων για περαιτέρω διερεύνηση.

Τα δυο μεγάλα Κόμματα κύρια, αλλά και τα μικρότερα με τον τρόπο τους, «εισηγήθηκαν» τις προτάσεις τους με ξεχωριστές «εισηγήσεις», επιρρίπτοντας το καθένα από την πλευρά του, τις ευθύνες σε συνολικά 15 νυν και πρώην Υπουργούς.

Όμως συνολικά οι εισηγήσεις των Κομμάτων, δεν κατάφεραν να αποβάλλουν τον προπαγανδιστικό χαρακτήρα τους, και δεν κατάφεραν να «ενδυθούν το δικαστικό χιτώνα», δεδομένου ότι ξεκίναγαν και επέστρεφαν στο μεγάλο πειρασμό – από τον οποίο “τυφλώνονται” όταν τα πιάνει η Κομματική “υστερία” – είτε να φορτώσουν ευθύνες στους αντιπάλους τους, είτε να αποσείσουν ευθύνες από τους ώμους τους ή έστω να εξοικονομήσουν συγνώμη με χειρισμούς εκ των υστέρων.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ απέδωσε ευθύνες στους πρώην Υπουργούς Τάσο Μαντέλη, Χρήστο Βερελή, Γ. Παπαντωνίου, Ν.Χριστοδουλάκη, Α. Τσοχατζόπουλο, και στους πρώην Υπουργούς της Ν.Δ. Μ. Λιάπη, Γ. Αλογοσκούφη, Γ. Βουλγαράκη, Β. Πολύδωρα, Π. Παυλόπουλο και Γ. Μαρκογιαννάκη, ενώ η Ν.Δ. δεν έβαλε στις προτάσεις της κανένα πρώην ή νυν στέλεχός της, αλλά μόνο Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ με κορυφαίο παράδειγμα τον Κ. Σημίτη και τους Α. Τσοχατζόπουλο, Γ. Παπαντωνίου, Ν.Χριστοδουλάκη, Α. Μαλέσιο, Τ. Μαντέλη, Χ. Βερελή και Γ.Παπακωνσταντίνου.

Εξάλλου, τα μικρά Κόμματα ομοίως αναφέρθηκαν στις ευθύνες των Υπουργών με το διάφανο για το καθένα από αυτά κριτήριο, και με τα δικά τους «φυμέ» γυαλιά και τις δικές τους καθενός σκοπιμότητες…..

Οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις (Π.Π. – ΣΙΕ), αρκέστηκαν να σχολιάσουν την πιο πάνω στάση των Κομματικών προσώπων σε ένα τέτοιο σκάνδαλο σαν εκείνο της SIEMENS – που στην κυριολεξία χαράζει βαθιά ολόκληρη την Ελληνική Πολιτική Ιστορία, σαν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο «φιάσκο» του Κομματικού Συστήματος , όπως αυτό υφίσταται και λειτουργεί στη Χώρα -και να ευχηθούν τουλάχιστον στα επόμενα στάδια της Κοινοβουλευτικής και Δικαστικής διαδικασίας του Σκανδάλου να μην επαναληφθεί, χάριν της Σωτηρίας της Δημοκρατίας στη Χώρα.

Ο λόγος είναι ένας και απλός : το ένα φιάσκο μετά το άλλο είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν το Πολιτικό Σύστημα της Χώρας σε ΘΑΝΑΤΟ.

Advertisements