Ο ΟΜΠΑΜΑ για τις φωτογραφίες…..

ΟΧΙ στα «ΤΡΟΠΑΙΑ»

… του νεκρού ΟΣΑΜΑ!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα ανακοίνωσε χθες ότι αποφάσισε να μην δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα.

Εν τούτοις την ίδια ώρα το πρακτορείο Reuter έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα πτώματα τριών ανδρών, που βρίσκονταν μαζί με τον Μπιν Λάντεν την ώρα της επίθεσης.

Ο Ομπάμα μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε, ότι η απόφαση να μην δημοσιοποιηθούν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του Οσάμα, ελήφθη μετά από πολλές συζητήσεις, διότι δεν θέλει να προκληθούν αντιδράσεις στο Μουσουλμανικό κόσμο.

«Δεν επιδεικνύουμε τέτοιες εικόνες ως τρόπαια».

Όμως άλλοι σχολιαστές παρατήρησαν ότι πίσω και κάτω από αυτή τη ψευτοδικαιολογία, κρύβονται όλες οι αμαρτωλές σχέσεις των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τους Ταλιμπάν και Μουσουλμάνους Εξτρεμιστές των τελευταίων δεκαετιών, που όπως είναι γνωστό κινήθηκαν ανάμεσα στο απόλυτο μίσος και την απόλυτη αφοσίωση ανάλογα με τα πιο ακραία, σκοτεινά και δαιμονικά συμφέροντα των δύο πλευρών, που διακυμάνθηκαν από την μια άκρη μέχρι την άλλη σε διάστημα λίγων δεκαετιών.

Εξάλλου οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις (Π.Π. – ΣΙΕ), πρόσθεταν ότι τόσο ο τρόπος θανάτου του Οσάμα, όσο και ο τρόπος ταφής και εξαφάνισης του πτώματός του και κάθε ίχνους ζωής του επί της γης, μαρτυρούν κατά τρόπο απόλυτο ότι για τους Αμερικανούς επίσημους η πιο επιθυμητή μετεξέλιξη που θα ήθελαν να σημειωθεί είναι η απόλυτη λησμοσύνη και σιγή πάνω σε όλα όσα συνέβησαν κατά την τελευταία δεκαετία, την οποία αισθάνονται ότι ήταν εκείνη που αμφισβήτησε ισχυρότερα από οποιαδήποτε άλλη την Αμερικανική Παν- Κυριαρχία.

Advertisements