Σιχτιρίστε τους ….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αν είναι ΑΛΗΘΙΝΟ :

ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??? !!!

…πριν σας σιχτιρίσουν!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Από την Τουρκία τηλεφραφείται ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπουντουλάχ Γκιούλ και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίτζ, σε ultra προκλητικές δηλώσεις και αναφορές τους είπαν ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να βυθιστεί λόγω του δυσβάσταχτου χρέους της, και για αυτό καλούμε τους μυαλωμένους ανθρώπους από την Τουρκία να αγοράσουν Ελληνικά Νησιά».

Ο Αρίτζ μάλιστα τάχα διερωτήθηκε αν «είναι δυνατόν μια χώρα να πουλά την ίδια της την Πατρίδα» για να συνεχίσει «η Ελλάδα λέει πάρτε όποια Νησιά θέλετε … τα πουλάω, όποια Βιομηχανία θέλετε… πάρτε την κοψοχρονιά».
Και κατέληξε «οι έξυπνοι άνθρωποι στην Τουρκία άρχισαν να παίρνουν και είμαστε σε καλό σημείο».

Οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις (Π.Π. – ΣΙΕ), αναφερόμενοι στις σχετικές ειδήσεις παρατηρούσαν ότι και οι ειδήσεις και τα σχόλια των Τούρκων Επισήμων, είναι απίστευτα!
Αλλά εάν τυχόν πραγματικά αληθεύουν θα πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες υπεύθυνοι – από τους οποίους ασφαλώς έχουν ξεκινήσει οι «λαβές», που επιτρέπουν παρόμοια σχόλια στους Τούρκους Επισήμους – ότι παρόμοια θέματα είναι σε θέση να βάλουν στους Έλληνες το ερώτημα – που θα αξιώσουν να απαντηθεί άμεσα – «τι τάχα θα προτιμήσουν να σιχτιρίσουν σε κείνη την περίπτωση τους υπεύθυνους για τον κίνδυνο των Ελληνικών Νησιών μας και των Βιομηχανιών υπέρ των Τούρκων ή να «ξεπουληθούν» και «υποδουλωθούν» στους Τούρκους.
Στο πιο πάνω θέμα οι Έλληνες αναμένουν άμεσα τις απαντήσεις και τις αντιδράσεις των υπεύθυνων Ελλήνων Υπουργών, όπως των «χαριτόβρυτων» Υπουργών Οικονομικών και Εξωτερικών, για να μπορέσουν στη συνέχεια να ανταπαντήσουν.

Η συνέχεια θα υπάρξει σύντομα!!!

Advertisements