Για κάποιους η “ΣΩΤΗΡΙΑ” της Πατρίδας ……

ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΔΙΧΑΣΜΟΣ…

….περνά μέσα από το ΔΙΧΑΣΜΟ του ΛΑΟΥ!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής


Ενώ η ευρύτερη περιοχή γύρω από το Κοινοβούλιο έζησε μοναδικές στιγμές από το αποκορύφωμα της «ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, που κυριάρχησε σ’ αυτή – στο οποίο συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό και η Αστυνομία – μέσα στο Κοινοβούλιο το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ψηφιζόταν με 155 – ΝΑΙ και 138 – ΟΧΙ, σε μια ψηφοφορία που συμμετείχαν 298 Βουλευτές, καθώς απουσίαζαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Καραγγούνης και ο Ανεξάρτητος πια Βουλευτής Γ. Λιάνης.

Το πιο πάνω αποτέλεσμα έφερε ένα ουρανόμηκες …. «ΟΥΦ» ανακούφισης σε ολόκληρη την Ε.Ε. και τη Δύση, αλλά κραυγές θυμού, αγανάκτησης και πραγματικής θλίψης, σε ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, που ήδη ξεκίνησαν και επίσημα μια «κούρσα» διχασμού και μίσους ανάμεσά τους, με άγνωστες ακόμη την εξέλιξη τους και τις απώτερες συνέπειές τους.

Μέσα σε ένα όργιο, αφενός μεν Αστυνομικής αγριότητας, αφετέρου δε συνδρομής από δράση «σκοτεινών καταστροφικών Μηχανισμών», που εμφανίστηκαν σαν “κουκουλοφόροι” ή ‘μανδηλοφόροι” και με θύματα τους «αγανακτισμένους» διαδηλωτές της Πλατείας – άνω και κάτω – Συντάγματος, η Ελληνική Βουλή έπαιρνε την απόφαση, με την οποία εξοικονόμησε ένα νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 120 δις €, αλλά και γενναίου ξεπουλήματος των Δημόσιων «φιλέτων» του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο παραδίδει από τώρα όλους τους βασικούς μηχανισμούς της λειτουργίας της Ελληνικής Κοινωνίας στις ξένες Πολυεθνικές, που «ξερογλείφονται» και ετοιμάζονται για το πώς θα τις «κατασπαράξουν».

Οι πολιτικοί παρατηρητές που σχολιάζουν στις ιστοσελίδες μας τις εξελίξεις (Π.Π. – ΣΙΕ), τόνιζαν ιδιαίτερα ότι τα οργανωμένα αλλά και τυχαία και συγκυριακά επεισόδια της χθεσινής μέρας είναι προορισμένα να σφραγίσουν μια “νέα” φάση της Ελληνικής Κοινωνίας, που το χειρότερο κομμάτι της οποίας φάσης δεν είναι αυτά που σήμερα εξελίσσονται με τη μορφή ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ και μικρών ή μεγάλων οργανωμένων ή ανοργάνωτων ΜΑΚΕΛΕΙΩΝ, αλλά ο προωθούμενος από πολλούς σκοτεινούς μηχανισμούς του εσωτερικού ή εξωτερικού ΔΙΧΑΣΜΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, που προορίζεται να σφραγίσει το ξεκίνημα της ζωής της νέας γενιάς.


Αυτό το τελευταίο θα πρέπει να απασχολήσει και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους πραγματικούς ΄Ελληνες, οι οποίοι δεν απειλούνται μόνο στα πολυτιμότερα πράγματα που έχουν … την
ΙΣΤΟΡΙΑ τους και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους, αλλά και την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ τους, τόσο απέναντι σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς εχθρούς που υποβλέπουν τη σημερινή Ελληνική Υπόσταση και φιλοδοξούν την πραγματική Ελληνική Χρεοκοπία και την Κατοχή της Χώρας από τις “ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ” και ΚΕΡΔΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ τους, που είναι έτοιμες να αγορα-πωλήσουν ακόμη και τις ΨΥΧΕΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Advertisements