Ο πραγματικός και «φαντασμα – τικός» …..

Το «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» του ΚΑΝΤΑΦΙ

επανεμφανίζεται στη ΛΙΒΥΗ

… πόλεμος ΚΑΝΤΑΦΙ συνεχίζεται….σε πολλά μέτωπα!!!

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης – π. Υπουργός – Βουλευτής

Κανένας δεν μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα – παρά την παρουσία πολλών εκατοντάδων δημοσιογράφων και παρατηρητών και τη δράση ξένων Στρατών και Μέσων – τι ακριβώς συμβαίνει με την Λιβύη και τον Καντάφι.
Είναι ή δεν είναι ακόμη στη Λιβύη? Συνεχίζει ή όχι τον Πόλεμο μέσα στη Χώρα του?

Οι λογιών – λογιών «φαντομάδες» έχουν «φάει» και τα ονομαστά «φαντάσματα και «τζίνια» της Βαγδάτης», με κορυφαίο πρωταθλητή του παιχνιδιού προσωπικά τον Καντάφι και τους γιούς του.

Έτσι χθες ένα νέο “ηχητικό μήνυμα”, που μετέδωσε Συριακό τηλεοπτικό δίκτυο, υποστήριξε πως ο Καντάφι δεν έχει εγκαταλείψει τη Χώρα του, για να φύγει προς το Νίγηρα.

Μάλιστα προσωπικά ο ίδιος εμφανίστηκε να λέει για αυτόν τον ίδιο με εμφανή ειρωνεία «δε τους μένει τίποτε άλλο από τον ψυχολογικό πόλεμο και τα ψέματα. Τελευταία είπαν ότι είδαν τον Καντάφι σε στρατιωτική φάλαγγα κοντά στον Νίγηρα. Λες και ήταν η πρώτη φορά που φάλαγγα διασχίζει τη χώρα μας προς το Νίγηρα».

Και συνέχισε «είμαστε έτοιμοι στην Τρίπολη και παντού αλλού να εντείνουμε τις επιθέσεις εναντίον των «ποντικών» και των Μισθοφόρων, που δεν είναι παρά ένα κοπάδι σκυλιών».

Έτσι υποστήριζε ότι όχι μόνο συνεχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ, αλλά και ότι έχει το “πάνω χέρι”.

Την ίδια ώρα επαναλάμβανε « το ΝΑΤΟ θα ηττηθεί».

 

Όμως σημασία έχει το γεγονός ότι η νέα Ηγεσία της Λιβύης ζήτησε από το Νίγηρα να εμποδίσει την είσοδο του Καντάφι και να μην επιτρέψει να βρει καταφύγιο σ’ αυτή τη Χώρα.

Αυτό από μόνο του δηλώνει ότι ο πόλεμος ανάμεσα στις Αντικανταφικές και Κανταφικές Δυνάμεις συνεχίζεται εντός Λιβύης – χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε θα συνεχιστεί και ο ψευτο – κουκλοθεατρικός πόλεμος των εξαφανίσεων και εμφανίσεων του πρωταγωνιστή εντός ή εκτός Λιβύης, αφού και οι δυο πλευρές έχουν αναλάβει και τα δύο είδη των πολέμων να τα κερδίσουν και εντός και εκτός της Χώρας τους.

Advertisements