ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ

Στο περιβόητο σπίτι στην Εκάλη του Ανδρέα Παπανδρέου στον προθάλαμο, εκτός από ορισμένα διακοσμητικά που υπήρχαν στους τοίχους, ήταν αναρτημένο και το γνωστό αλλά μονίμως αγνοούμενο, απόφθεγμα του Σωκράτη, το οποίο έλεγε: «Ουδείς επικινδυνοδέστερος του ευεργετηθέντος».

Τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, αυτήν την περίοδο, μας έφεραν στο νου το ανωτέρω απόφθεγμα.

Και βεβαίως θα μας ήταν παγερά αδιάφορα όσα συμβαίνουν σε ένα πολιτικό κόμμα εν όψει των διαδικασιών για τη διαδοχή της Ηγεσίας του, αν όλα όσα συμβαίνουν, δεν γελοιοποιούσαν όλους αυτούς, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην διαμάχη για την κατάληψη της Εξουσίας ενός ιστορικού κόμματος, του οποίου η παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου υπήρξε καίρια και καθοριστική.

Όλοι οι σημερινοί διαγωνιζόμενοι για την Εξουσία, επιτίθενται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά οι ίδιοι είναι δημιουργήματα του συστήματος Παπανδρέου.

Και το φαινόμενο καταντά γελοίο όταν κάποιοι από αυτούς, ενώ είναι συνυπεύθυνοι για τις αποφάσεις της Κυβερνήσεως Παπανδρέου, τώρα… σφυρίζουν αδιάφορα σαν να προέρχονται από άλλο… πλανήτη.

Αυτή η μασκαράτα τους, αυτή η συμπεριφορά τους, είναι άλλο ένα λιθάρι, στον εκπεσμό στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, του σημερινού πολιτικού προσωπικού της χώρας. Αλήθεια δεν το αντιλαμβάνονται;

Α.Δ.Π.

Advertisements