ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΠΝΥΚΑ-21ος Αιώνας θέλει να καταστήσει γνωστό, ότι επειδή συνεχίζεται μέχρι στιγμής η «επίθεση» που πραγματοποιούν δια του διαδικτύου κάποιοι «ανεύθυνοι, ύποπτοι ή και αλητοειδείς τύποι» κατά των Αγωνοθετών – Δημιουργών του Ανδριάντος (Ένωση τ. Βουλευτών-Ευρωβουλευτών και ΠΝΥΚΑ-21ος αιώνας) με τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς τους, ότι δήθεν η αναβολή των Επισήμων Αποκαλυπτηρίων για μια άλλη πιο πρόσφορη ημέρα του άμεσου μέλλοντος, την οποία θα αποφάσιζαν και θα ανήγγειλαν εγκαίρως οι Αγωνοθέτες προς τον Ελληνικό Λαό και τους επίσημους εκπροσώπους της Δημοκρατίας, δήθεν υπέκρυπτε τον σκοπό της πλήρους ματαιώσεως των Επισήμων Αποκαλυπτηρίων της Εγκατάστασης του Ανδριάντος του Αλέξανδρου Παναγούλη, δημοσιεύουμε κάποια αποδεικτικά φωτογραφικά στοιχεία για τις καταστροφές και πυρπολήσεις εις βάρος του Ανδριάντος εκείνης της ημέρας εξαιτίας κυρίως των οποίων οι Αγωνοθέτες ανέβαλαν τα επίσημα Αποκαλυπτήρια και επαναδιατυπώνουμε τα όσα η σχετική ανακοίνωση υπ. αρίθμ. 13 (23/2/2012) των Αγωνοθετών περιείχε μετά τα πρωτοφανή επεισόδια και καταστροφές, που «συμμορίες καταστροφέων και αλητών» πραγματοποιούσαν σε ολόκληρη την Αθήνα.

Για αυτό παραθέτουμε για πρώτη φορά δυο μόνο φωτογραφίες – από τις πάμπολες που υπάρχουν – από εκείνες που κατ’ εκείνη την ημέρα “πάρθηκαν” από πολίτες και έχουν αναρτηθεί σε γνωστά ανεξάρτητα sites και οι οποίες μιλούν από μόνες τους για τους λόγους της αναβολής των Επισήμων Εγκαινίων.

Οι πιο πάνω φωτογραφίες είναι από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στην πλατεία παλαιών Δικαστηρίων και αφορούν τις καταστροφές και πυρπολήσεις του μνημείου και της “καλύπτρας” του που έκτοτε, επειδή κατακάηκε έπαυσε να υπάρχει και να καλύπτει τον Ανδριάντα.

Η ΠΝΥΚΑ-21ος αιώνας

Advertisements